Kapstokschuur service

Bestellen

Betalen

Levering

Retourneren

Retourneren

Het is mogelijk om alle producten te retourneren binnen 14 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Ook wanneer jouw product binnen de garantietermijn valt kun je deze retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Om de retour snel te verwerken, vragen wij je de retour aan te melden via de button hieronder. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Retour aanmelden

Na de aanmelding van jouw retour, ontvang je een retourlabel via de e-mail. Na deze melding heeft u 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht om alles te retourneren binnen 14 dagen, zolang het in de staat is zoals je het ontvangen hebt. Voor een snelle en correcte afhandeling betekent dit:

  • Verstuur de retouren met alle geleverde toebehoren en waar mogelijk in originele staat en verpakking. Je mag onze producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze ontvangen hebt. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • Meld jouw retour aan via jouw account via de knop hierboven of in een ondubbelzinnige verklaring via een e-mail, brief of met behulp van dit modelformulier voor herroeping.
  • Verzend jouw retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat jij of iemand voor jou (niet de vervoerder) het product fysiek ontvangt.

Je krijgt verdere instructies en het retouradres toegestuurd zodra we jouw retouraanvraag hebben verwerkt.

Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, proberen wij deze binnen 24 uur te verwerken. Vervolgens kan het 72 uur duren voordat het geld daadwerkelijk op je rekening staat. Wij storten het geld terug op hetzelfde betaalmiddel als waarmee de bestelling is betaald.