garantiepakket 24 maanden

2.95

Koop vandaag. Betaal later
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Klanten beoordelen ons met een 9,6
  • Schroeven meegeleverd

Advies nodig van onze klantenservice?

Onze experts staan elke werkdag per week voor je klaar. Dus mocht je een vraag hebben, laat het dan gerust weten.

Contact opnemen

garantiepakket 24 maanden

Langere bescherming na afloop van de standaard garantieperiode:

De standaardgarantie is op een product is 12 maanden. Met een verlengde garantie kun je de dekking van het product verlengen tot een langere periode. Dit biedt gemoedsrust, omdat je beschermd bent tegen eventuele defecten die zich na de standaard garantieperiode kunnen voordoen. Het verlengt de levensduur van de garantie en biedt extra bescherming.

Kostenbesparing op reparaties:

Als er na de standaard garantieperiode problemen optreden met het product, kunnen de reparatie of vervanging kosten hoog zijn. Met een verlengde garantie hoef je je geen zorgen te maken over deze kosten, omdat de reparatie of vervanging van het product meestal zonder extra kosten wordt uitgevoerd.

Waardebehoud van het product:

Een verlengde garantie kan ook bijdragen aan het behoud van de waarde van het product. Als je in de toekomst besluit om het product te verkopen, kan de overdraagbaarheid van de verlengde garantie een aantrekkelijk verkoopargument zijn. Potentiële kopers kunnen gerustgesteld worden door de wetenschap dat het product nog steeds gedekt is door een verlengde garantie, wat de waarde en aantrekkelijkheid ervan kan vergroten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “garantiepakket 24 maanden” te beoordelen

×