Over ons

Welkom bij onze webshop voor uw kapstokhaken! Sinds 2021 zijn wij gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige en stijlvolle kapstokhaken voor jouw interieur. Ons verhaal begon met een gedeelde liefde voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Het idee voor onze webshop ontstond toen we merkten dat er een gebrek was aan kwalitatieve kapstokhaken die ook nog eens een visuele meerwaarde boden aan een ruimte. We wilden een oplossing bieden voor mensen die hun interieur wilden verfraaien met prachtige, duurzame kapstokhaken die tevens een praktisch doel dienden.

Ons assortiment

Bij Kapstokschuur zijn we er trots op een breed assortiment aan wandhaken, handdoekhaken en keukenhaken aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar een vintage, landelijke, moderne of industriële stijl, we hebben voor ieder wat wils.

Onze collectie omvat meer dan 50 verschillende modellen, en we blijven ons assortiment continu uitbreiden om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een praktische wandhaak om je jassen op te hangen, een handdoekhaak voor je badkamer of een stijlvolle keukenhaak om je keukengerei aan op te hangen, je zult zeker iets vinden dat bij jouw smaak en interieur past.

Ons team bij Kapstokschuur is altijd op zoek naar nieuwe en interessante modellen om aan ons assortiment toe te voegen. We luisteren naar de feedback en suggesties van onze klanten en streven ernaar om aan hun behoeften te voldoen. We geloven dat de perfecte haak niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische meerwaarde heeft voor je interieur.

Laat het ons weten als je op zoek bent naar een specifiek model!

Bedrijfsgegevens

info@kapstokschuur.nl

kvk: 90461398

Btw-nummer NL865323951B01