Kapstokschuur aangesloten bij webwinkelkeur!

Kapstokschuur is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Sinds Juli 2023 is Kapstokschuur door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Kapstokschuur voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Kapstokschuur onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Bij Kapstokschuur, dé webshop voor kapstokhaken, zijn we ontzettend trots dat we ons hebben aangesloten bij WebwinkelKeur. Deze samenwerking is een belangrijke stap vooruit voor ons bedrijf en biedt talloze voordelen voor zowel ons als onze gewaardeerde klanten.

WebwinkelKeur een gerenommeerd keurmerk voor webwinkels dat vertrouwen en transparantie uitstraalt. Door lid te worden van dit keurmerk tonen we aan dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen en betrouwbare producten en diensten leveren. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat ze bij een betrouwbare webshop winkelen die zich houdt aan de geldende wet- en regelgeving.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Kapstokschuur te kopen.

Webwinkel Keurmerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×