Resultaat 1–18 van de 24 resultaten wordt getoond

Zwarte kapstokhaken

Zwarte kapstokhaken passen vrijwel in elke stijl in huis. Als je twijfelt welke kleur je moet kiezen zit zwart altijd goed. Wij bieden kapstokhaken zwart aan in verschillende vormen en maten. Zo hebben we voor een lndustriële stijl als moderne stijl.

-14%
Vanaf 4.46
Vanaf 5.21
Vanaf 3.71
Vanaf 2.96
-38%
Vanaf 3.71
Vanaf 4.46
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Vanaf 4.46

Kapstokhaken zwart passen in elke stijl huis

Kapstokhaken in het zwart sluiten eenvoudig aan in een stijl huis. Zwart is vrijwel een neutrale kleur dat zich toch op een mooie manier naar voren kan laten komen. Wij bieden standaard haken aan, maar ook zwarte kapstokhaken met een fraai design, die meer aandacht van het oog trekt.

Alleen losse kapstokhaken zwart?

Wij bieden hier losse zwarte kapstokhaken aan, die je eenvoudig kunt vernieuwen voor je huidige haken. Op deze manier krijg je eenvoudig een nieuwe gave look in huis. Je kunt deze losse kapstokhaken zwart bijvoorbeeld op een stoere houten achterwand monteren. Maar ook kun je de kapstokhaken zwart los op de muur monteren.

Opgeruimd staat netjes

Zwarte kapstokhaken kunnen ook eenvoudig worden gebruikt door het hele huis. Hier bedoelen we mee, dat je bijvoorbeeld op de slaapkamer netjes je broek en shirt kunt ophangen. Dit staat natuurlijk een stuk netter. Maar ook bieden standaard keukenhaken aan, maar ook hebben we haken die meer aandacht van het oog trekt.

Heeft u moeite met keuze's maken tussen kapstokhaken zwart?

Kapstokschuur.nl vindt het belangrijk dat de klant een juiste keuze maakt en 100% tevreden is met zijn aankoop. Vindt je het lastig om een keuze te maken welke haak het moet gaan worden? Zo kunt u gebruik maken van persoonlijk advies van ons. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto's van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op een gepaste haak.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×