Resultaat 1–18 van de 50 resultaten wordt getoond

Moderne kapstokhaken

Als we denken aan een moderne woonstijl, denken we meteen aan een strakke afwerking. De juiste kapstokhaken en wandhaken kunnen hier dan zeker niet aan ontbreken! Ga voor de perfecte afwerking in een strak huis!

Vanaf 3.71
-14%
Vanaf 4.46
Vanaf 5.21
Vanaf 3.71
Vanaf 2.96
Vanaf 4.46
Vanaf 3.71
-38%

Ga jij voor moderne kapstokhaken?

Als we het hebben over modern, hebben we het over een strakke afwerking in huis. Hierbij kunnen moderne kapstokhaken dan niet aan ontbreken. Kapstokschuur.nl heeft een ruim aanbod aan moderne kapstokhaken, Zo zit er voor iedere styling geschikte moderne kapstokhaken tussen. Ga je toch voor een iets minder opvallende kapstokhaak? Bekijk dan ook eens onze bronzen haken. Deze hebben een strakke afwerking, maar vragen net iets minder aandacht van het oog. Zelfs passen deze ook in een Vintage style huis

Strakke lijnen

Bij modern wordt er vaak gezegd dat alles strak moét zijn. Daarom is het ook leuk om hiermee te gaan spelen en ietsjes buiten de lijnen te gaan voor meer aandacht. Dit kun je stiekem doen met een aantal kleine dingen in huis. Denk dus aan bijvoorbeeld de moderne kapstokhaken en wandhaken. Dit zijn relatief kleine dingen in huis waar je mee kan gaan spelen. Ga voor moderne kapstokhaken die net iets buiten de lijnen van modern valt. En je zult zien dat dit op een mooie manier naar buiten komt in een moderne style huis.

Hulp nodig met kiezen van de juiste haken?

Kapstokschuur.nl vindt het belangrijk dat de klant een juiste keuze maakt en 100% tevreden is met zijn aankoop. Vindt je het lastig om een keuze te maken welke haak het moet gaan worden? Zo kunt u gebruik maken van persoonlijk advies van ons. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto’s van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op een gepaste haak.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×