Toont alle 12 resultaten

Enkele kapstokhaken

Ben jij op zoek naar een enkele kapstokhaak? Wij bieden een ruim assortiment met enkele kapstokhaken aan. Toch niet helemaal opzoek naar enkele kapstokhaken? Wij bieden ook dubbele kapstokhaken aan. Zo zit er voor ieder wat wils tussen.

Vanaf 4.46
Vanaf 3.71
Vanaf 3.71
Uitverkocht
Vanaf 4.46
Uitverkocht
Uitverkocht
Vanaf 2.96

Enkele of dubbele kapstokhaak?

Dit is natuurlijk voor iedereen een persoonlijke keuze. Maar we kunnen je hier wel wat mee helpen. Over het algemeen worden enkele kapstokhaken meer gebruikt in de keuken voor de handdoek en theedoek aan op te hangen, of in de wc, badkamer etc. Denk hierbij aan kleine haakjes waar niet veel gewicht aan hoeft te komen. Maar tóch, omdat het kleine haakjes zijn, vergeten mensen dit mee te nemen in de styling van het huis. Enkele kapstokhaken trekken veel aandacht van het oog wanneer deze wel mee zijn genomen in de styling. Dit maakt het toch een stuk mooier! Zoek je toch een kapstokhaak die meer gewicht te verdragen heeft? Bekijk dan onze kapstokhaken met dubbele haak.

Ga jij ook voor een nieuwe look?

Vaak vergeten mensen de kleine dingetjes mee te nemen in de styling. Meestal wordt er al meteen gedacht aan een nieuwe bank, of een nieuwe grote kast, omdat dit als eerst opvalt. Wij raden eerst aan om eens te beginnen met de styling van de goedkopere dingen in huis. Dus begin eens met de wandhaken in de keuken te vervangen zodat ze perfect aansluiten op de rest van de style in huis. En kijk eens naar de kapstokhaken. Vervang die saaie standaard kapstokhaken, en zoek een eyecatcher uit die straalt in jouw hal! Styling in huis gaat om de details. En Kapstokschuur.nl heeft hier een goedkope oplossing voor.

Heb je moeite met kiezen voor de juiste haken?

Kapstokschuur.nl vindt het belangrijk dat de klant een juiste keuze maakt en 100% tevreden is met zijn aankoop. Vindt je het lastig om een keuze te maken welke haken het moeten gaan worden? Zo kun je gebruik maken van persoonlijk advies van ons. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto's van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op gepaste kapstokhaken.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×