Toont alle 13 resultaten

Bronzen kapstokhaken

Bronzen kapstokhaken worden vaak in een modern/retro interieur gebruikt. Brons ia een kleur is die makkelijk te combineren val met meubels in de rest in huis. Ben je toch niet helemaal opzoek naar een bronzen kapstokhaak? Geen probleem! Kapstokschuur.nl biedt meerdere kleuren en varianten aan! Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze zwarte kapstokhaken.

Vanaf 3.71
Uitverkocht
-17%
Uitverkocht
Uitverkocht
Vanaf 3.71
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Vanaf 4.46
-29%
Uitverkocht
-14%
Uitverkocht
Vanaf 4.46
Uitverkocht
Uitverkocht

Bronzen haken voor elke stijl

Vaak worden bronzen haken gezien als klassieke haken die vaak worden toegepast in een landelijke stijl in huis. Heb je jouw stijl in huis landelijk? Dan sluit een bronslook eenvoudig aan op je interieur. Haken bepalen een groot deel van de sfeer in jouw huis, omdat dit toch echt de eyecatchers zijn. Wij bieden ook kapstokhaken aan met een bronzen look met een sierlijk uiterlijk. Deze haken kunnen ook worden toegepast in een moderner interieur.

Losse bronzen kapstokhaken?

Bronzen kapstokhaken trekken de aandacht van het oog. Kapstokhaken kun je eenvoudig monteren op je huidige kapstok voor eenvoudig een nieuwe look in je hal. Maar ook kun je zelf creatief aan de gang, door bijvoorbeeld de bronzen kapstokhaken aan een houten achterplank te schroeven, maar ook kun je ze los aan de muur monteren.

Kapstokhaken door het hele huis

Kapstokhaken, wandhaken, jashaken, je komt ze door het hele huis tegen. Je wilt in de keuken en wc netjes je handdoek ophangen. Op de slaapkamer wil je je shirt en broek ook opgeruimd hebben, dus hiervoor zijn wandhaken de oplossing. Vaak wordt er door het hele huis van alles laten slingeren. Hiervoor is een eenvoudige oplossing een haak op te hangen, en je zult zien dat het huis er een stuk opgeruimder bij staat.

Heeft u moeite met keuze's maken tussen haken?

Kapstokschuur.nl vindt het belangrijk dat de klant een juiste keuze maakt en 100% tevreden is met zijn aankoop. Vindt je het lastig om een keuze te maken welke haak het moet gaan worden? Zo kunt u gebruik maken van persoonlijk advies van ons. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto's van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op een gepaste haak.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×