Resultaat 1–18 van de 55 resultaten wordt getoond

Kapstokhaken

Kapstokhaken zorgen ervoor dat je hal helemaal compleet raakt! Vaak wordt de hal stiekem vergeten met het stylen van je huis. Wij hebben hiervoor een simpele oplossing: Het vernieuwen van de haken die perfect aansluiten bij jouw stijl in huis! Ontdek ook wat onze haken in jouw entree kunnen doen. Bekijk ons ruime assortiment hier beneden!

Vanaf 3.71
-14%
Vanaf 4.46
Vanaf 5.21
Vanaf 3.71
Vanaf 2.96
Vanaf 4.46
Vanaf 3.71
-38%

 

Verschillende soorten kapstokhaken

Kapstokschuur.nl biedt veel verschillende soorten kapstokhaken aan. In verschillende maten, vormen en kleuren. Zo zijn bijvoorbeeld de kleuren brons en zwart helemaal hot! Ben je niet helemaal opzoek naar deze kleuren? Geen probleem! Wij bieden ook goud , chroom en nog meer kleuren aan! Zo zit er voor iedereen wat tussen.

Vind je keuze's maken tussen haken lastig?

Wij begrijpen dat een keuze maken tussen kapstokhaken een lastige keuze kan zijn. Wij bieden daarom ons persoonlijk advies aan. Zo komen we samen op een geschikte jashaak uit. Uiteraard is deze service ook voor de wandhaken, keukenhaken, kapstokken en kapstokken op maat. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto's van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op een gepaste haak.

Ga jij voor een compleet nieuwe look?

Met alleen kapstokhaken kun je een totaal andere look in huis krijgen, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Je kunt je huidige kapstokhaken vervangen omdat je ze niet mooi vindt. Maar het kan ook zijn dat je met jouw kapstok de aandacht van het oog wil trekken. En daar hebben wij ook mooie kapstokhaken voor. Je kunt zelf ook creatief aan de gang. Maak een leuk stukje werk op je muur, en bevestig daar je haken aan. Dit zorgt voor meer vulling in de hal keuken of slaapkamer. Hou je meer van rust en modern/strak? Dat is geen probleem. Onze haken kunnen ook los op de muur gemonteerd worden.

Eenvoudig een opgeruimd huis

Je kent het stiekem vast wel, door het hele huis ligt toch van alles te slingeren. Of je kijkt er misschien al wel een beetje blind overheen. Maar hoe fijn zou het zijn als je er niet meer blind overheen hoeft te kijken? Kapstokhaken of simpele wandhaken bieden hiervoor een eenvoudige oplossing. in plaats van dat je je tas op de grond neer ploft, hang je deze nu netjes aan een mooie haak op. Het zelfde geldt voor je kledingstukken die eigelijk nog niet in de was hoeven. Hang een aantal haakjes op met daarop je kleding. Je zult zien en merken dat dit een stuk opgeruimder gevoel in huis geeft. En als het huis mooi opgeruimd staat, loop je met een grote glimlach door huis.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×