Resultaat 1–18 van de 32 resultaten wordt getoond

Handdoekhaakjes

Handdoekhaakjes worden veel gebruikt in in de keuken of wc. Ga voor een haak die perfect aansluit op jouw interieur en kom er achter wat een handdoekhaak doet in jouw styling.

Vanaf 2.96
Vanaf 4.46
Vanaf 3.71
Vanaf 3.71

Verschillende soorten handdoekhaakjes

Kapstokschuur.nl biedt veel verschillende soorten handdoekhaakjes aan. In verschillende maten, vormen en kleuren. Zo zijn bijvoorbeeld de kleuren brons en zwart helemaal hot! Ben je niet helemaal opzoek naar deze kleuren? Geen probleem! Wij bieden ook goud , chroom en nog meer kleuren aan! Zo zit er voor iedereen wat tussen.

Vind je keuze's maken tussen haken lastig?

Wij begrijpen dat een keuze maken tussen handdoekhaakjes een lastige keuze kan zijn. Wij bieden daarom ons persoonlijk advies aan. Zo komen we samen op een geschikte jashaak uit. Uiteraard is deze service ook voor de wandhaken, keukenhaken, kapstokken en kapstokken op maat. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto's van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op een gepaste haak.

Ga jij voor een compleet nieuwe look?

Met alleen handdoekhaakjes kun je een totaal andere look in huis krijgen, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Je kunt je huidige handdoekhaakjes vervangen omdat je ze niet mooi vindt. Maar het kan ook zijn dat je met jouw haken de aandacht van het oog wil trekken. En daar hebben wij ook mooie handdoekhaakjes voor. Je kunt zelf ook creatief aan de gang. Maak een leuk stukje werk op je muur, en bevestig daar je haken aan. Dit zorgt voor meer vulling in de keuken of wc. Hou je meer van rust en modern/strak? Dat is geen probleem. Onze haken kunnen ook los op de muur gemonteerd worden.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×