Toont alle 5 resultaten

Grijze kapstokhaken

Ga je voor een neutrale kleur kapstokhaken? Dan zijn grijze kapstokhaken een geschikte kleur hiervoor. Deze sluiten eenvoudig aan op elk interieur.

Vanaf 4.46
Vanaf 3.71

Lekker basic

Grijs is een graag geziene kleur in huis: van donkergrijs tot lichtgrijs, van meubels tot vloeren en zeker de kapstokhaken. Grijs is een fijne kleur om naar te kijken en maakt de geest vrij van prikkels. Houd je je huis het liefst rustig, ga dan voor grijs! Wil je toch iets meer opvulling dan grijs? Bekijk dan onze zwarte kapstokhaken, deze sluiten ook eenvoudig aan op elk interieur, maar kunnen er soms net iets meer uitspringen.

Luxe

Is het je wel eens opgevallen dat er in moderne stijl huizen veel grijs in te vinden is? Grijs straalt namelijk eenvoud en luxe uit. Wanneer jouw interieur wel een design-injectie kan gebruiken, dan is een flinke toef grijs het simpele antwoord. Een grijze kapstokhaak kan meer effect hebben dan er gedacht wordt. Het gaat tenslotte om de kleine dingetjes in huis die het prettig maken.

Vind je het lastig om de juiste kapstokhaken te kiezen?

Kapstokschuur.nl vindt het belangrijk dat de klant een juiste keuze maakt en 100% tevreden is met zijn aankoop. Vindt je het lastig om een keuze te maken welke haak het moet gaan worden? Zo kunt u gebruik maken van persoonlijk advies van ons. Stuur ons een mailtje naar info@kapstokschuur.nl met foto's van je interieur en de haken waar je tussen twijfelt. Wij denken graag met je mee en zo komen we uit op een gepaste haak.
De waardering van www.kapstokschuur.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 38 reviews.
×